Ilmoittautuminen

2016-syntyneiden urheilukoulu

 

Lasten urheilukoulutoiminnassa luodaan myönteinen asenne liikuntaan. Urheilukoulu on tarkoitettu 2016-syntyneille lapsille. Urheilukoulussa liikutaan leikkimielisesti, pelataan erilaisia pelejä ja liikutaan lapsen motoriset taidot huomioiden. Urheilukoulukerroilla on pallon hallintaa ja monenlaista perusliikuntaa, jossa lapsen koordinaatiokyky, tasapaino ja ketteryys kehittyvät. Tärkeintä kaikessa on se, että meillä on hauskaa!

2016-syntyneiden urheilukoulu pidetään tiistaisin 17.1.2023 alkaen klo 18:05-18:50 Lietohallin tanssisalissa.

Kevään urheilukoulu sisältää 10 kertaa ja sen hinta on 65 eur (sis. Sporttiturva-vakuutuksen). Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova. Urheilukoulumaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ryhmään otetaan ensisijaisesti vain syntymävuoden mukaisesti lapsia.

Urheilukoulua ei ole viikoilla 8, 11, 12 ja 13.

Ilmoittautuminen on auki kunnes paikat ovat täyttyneet.

Ilmoittaudu täältä

 

 

2017-syntyneiden urheilukoulu

 

Lasten urheilukoulutoiminnassa luodaan myönteinen asenne liikuntaan. Urheilukoulu on tarkoitettu 2017-syntyneille lapsille. Urheilukoulussa liikutaan leikkimielisesti, pelataan erilaisia pelejä ja liikutaan lapsen motoriset taidot huomioiden. Urheilukoulukerroilla on pallon hallintaa ja monenlaista perusliikuntaa, jossa lapsen koordinaatiokyky, tasapaino ja ketteryys kehittyvät. Tärkeintä kaikessa on se, että meillä on hauskaa!

2017-syntyneiden urheilukoulu pidetään tiistaisin 17.1.2023 alkaen klo 17:15-18:00 Lietohallin tanssisalissa.

evään urheilukoulu sisältää 10 kertaa ja sen hinta on 65 eur (sis. Sporttiturva-vakuutuksen). Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova. Urheilukoulumaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ryhmään otetaan ensisijaisesti vain syntymävuoden mukaisesti lapsia.

Viikoilla 8, 11, 12 ja 13 ei ole urheilukoulua.

Ilmoittautuminen on auki kunnes paikat ovat täyttyneet.

Ilmoittaudu täältä

 

 

 

 

 

 

 

Vapaita paikkoja ryhmiin voi tiedustella liedonparmayu@gmail.com