Ilmoittautuminen

 

2017-syntyneiden urheilukoulu (kevät 2024)

Lasten urheilukoulutoiminnassa luodaan myönteinen asenne liikuntaan. Urheilukoulu on tarkoitettu 2017-syntyneille lapsille. Urheilukoulussa liikutaan leikkimielisesti, pelataan erilaisia pelejä ja liikutaan lapsen motoriset taidot huomioiden. Urheilukoulukerroilla on pallon hallintaa ja monenlaista perusliikuntaa, jossa lapsen koordinaatiokyky, tasapaino ja ketteryys kehittyy. Tärkeintä kaikessa on se, että meillä on hauskaa!

2017-syntyneiden urheilukoulu pidetään tiistaisin 16.1.2024 alkaen klo 18.05-18.50 Lietohallin tanssisalissa.

Kevään urheilukoulu sisältää 10 kertaa ja sen hinta on 65 € (sis. Sporttiturva-vakuutuksen). Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova. Urheilukoulumaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ryhmään otetaan ensisijaisesti vain syntymävuoden mukaisesti lapsia.

Ilmoittautuminen on auki kunnes paikat ovat täyttyneet.

Ilmoittaudu täällä

 

2018-syntyneiden urheilukoulu (kevät 2024)

Lasten urheilukoulutoiminnassa luodaan myönteinen asenne liikuntaan. Urheilukoulu on tarkoitettu 2018-syntyneille lapsille. Urheilukoulussa liikutaan leikkimielisesti, pelataan erilaisia pelejä ja liikutaan lapsen motoriset taidot huomioiden. Urheilukoulukerroilla on pallon hallintaa ja monenlaista perusliikuntaa, jossa lapsen koordinaatiokyky, tasapaino ja ketteryys kehittyy. Tärkeintä kaikessa on se, että meillä on hauskaa!

2018-syntyneiden urheilukoulu pidetään tiistaisin 16.1.2024 alkaen klo 17.15-18.00 Lietohallin tanssisalissa.

Kevään urheilukoulu sisältää 10 kertaa ja sen hinta on 65 eur (sis. Sporttiturva-vakuutuksen). Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova. Urheilukoulumaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ryhmään otetaan ensisijaisesti vain syntymävuoden mukaisesti lapsia.

Ilmoittautuminen on auki kunnes paikat ovat täyttyneet.

Ilmoittaudu täällä

 

 

2016-syntyneiden yleisurheiluryhmä (oranssit)

Uusi 2016-syntyneiden yleisurheiluryhmä, joka harjoittelee kerran viikossa lähes ympäri vuoden. Kesällä 2023 harjoitukset pidetään tiistaisin klo 17-18 Liedon yleisurheilukentällä. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 30.5.

Yleisurheilumaksu on 200 eur/vuosi (+lisenssi ja vakuutus 10 eur) ja se laskutetaan Suomisportin kautta kolmessa osassa. Ensimmäinen osa (60 eur) maksetaan iloittautumisen yhteydessä. Lisenssi ja vakuutus ovat pakollisia kaikille yleisurheiluryhmään osallistuville.

Ilmoittaudu tästä

 

 

 

 

 

Vapaita paikkoja muihin ryhmiin voi tiedustella liedonparmayu@gmail.com