Huru-Ukot

Luontopolun talkooruokailu.

Huru-Ukot on Parman talkootyöryhmä, joka aloitti vuonna 1996. Tärkein tehtävä on hoitaa Parmaharjun rakennuksia ja ympäristöä. Olemme vuosien aikana tehneet monenlaisia korjaustöitä rakennuksissa ja ympäristössä. Hiihtolatujen pohjia on kunnostettu useaan kertaan ja pienin askelmin ladut on hoidettu talvisin.

Viime ja tänä vuonna on paljon tehty töitä luontopolun kunnostamiseksi. Hiihtotietä on tasoitettu, että pyörätuoleilla ja rollaattoreilla liikkuvat voivat ulkoilla. Lisäksi olemme tehneet vuosien aikana talkootöitä myös seuran ulkopuolella ja teemme edelleen hankkiaksemme tuloja toimintaamme. Toimimme apujaostona eri jaostoille ja kyläosastoille toimitsijoina monissa eri kilpailuissa. Yhteistyötä olemme tehneet monena vuonna Liedon seurakunnan kanssa Motoristikirkon liikenteen ohjaajina, sekä Turun seudun ratsastajien kilpailuissa.

Varsinaiset talkoopäivät ovat kuukauden toinen ja neljäs tiistai, mutta jos kilpailut tai työt vaativat teemme ylimääräisiä talkoopäiviä. Kokoonnumme Parmaharjulle kello 9,00 ja teemme noin neljän tunnin työpäivää, joka on sopivan mittainen eläkeläisille. On hienoa kun henkilömäärä on vuosien aikana jopa lisääntynyt. Meitä on mukana nyt yli kaksikymmentä. Vielä joukkoomme sopii ja toivotamme tervetulleeksi kaikki jotka ovat kiinnostuneet talkootyöstä. Kokoontuminen yhdessä on sosiaalinen tapahtuma ja samalla tärkeä tulevien urheilijoiden ja seuran kannalta.

 

Parman johtokuntaan kuuluu Huruista Hannu Koivu,  puh. 0407373359

Sähköposti:  hannu.koivu@elisanet.fi

Muut yhteyshenkilöt  Jorma Kreula, puh. 0440530889. jorma.kreula@gmail.com

Hurujen tapahtumia

Talkoopäivä

12.12.2017