Suunnistus

Kaudesta 2004 lähtien Liedon Parman kaikkien ikäsarjojen suunnistajat ovat edustaneet kilpasuunnistuksessa yhteistyöseura MS Parmaa, jossa suunnistavat myös MS-52:n suunnistajat.

Liedon Parman suunnistusjaosto järjestää kesäkaudella viikottaiset kuntorastit. Lasten suunnistuskoulu pyörii Liedon Parmaharjulla syksystä kevääseen.

Uutisia ja ajankohtaista

Satarastit alkoivat

2.4.2024
Ensimmäinen kuntorastitapahtuma tiistaina 2.4.

LIEDON SÄÄSTÖPANKKISÄÄTIÖ TUKEE PARMAN NUORISOSUUNNISTUSTA

Liedon Säästöpankkisäätiö tukee Liedon Parman nuorten suunnistustoimintaa. Yhteistoiminnan ansiosta Parmalla on mahdollisuus parantaa mahdollisuuksia suunnistuksen nuorisotoiminnan kehittämiseen eri tavoin.

Saamaansa tukea Parma käyttää mm. lajiesittelyihin kouluissa ja tarjoaa mahdollisuuksia lasten iltapäiväkerhoille ohjattuihin metsäretkiin, Parman nuorten leiritykseen ja valmennustapahtumiin sekä nuorten suunnistuskouluun.

Toteutettujen ja suunniteltujen toimintojen toteuttamiseksi seura on palkannut osa-aikaisia nuorten toimintaan keskittyviä aikuisia ja nuoria. 

Saatua tukea käytetään myös nuorten harjoituskarttojen ajantasaistuksiin ja tulostuksiin. Suunnistajat pitävät yllä karttoja koko Liedon alueella. Nämä kartat ovat sekä suunnistuskarttoja että koulukarttoja. Kartat ovat ilmaiseksi koulujen käytössä. Parman suunnistusjaosto luovuttaa karttatiedostot myös Vapaaehtoisen pelastuspalvelun käyttöön.

Liedon Parman nuorten edustusseura suunnistuksessa on aikuisten tapaan MS Parma, joka valittiin vuonna 2021 Suomen vuoden kasvattajaseuraksi suunnistuksessa.