Osallistu mukaan Loma Liikkuen -kilpailuun

13.12.2015

Liedon Parma Yleisurheilu tsemppaa ja rohkaisee urheilijoita perheineen liikkumaan ja järjestää Loma Liikkuen -kilpailun. 

Liikkuja täyttää liikuntapäiväkirjaa annetun jakson ajan kirjaten liikkumisensa ja liikutut tuntinsa joko esim. vihkoa tai liikuntapäiväkirjaa (liite) apuna käyttäen. Jakson lopussa päiväkirjat kerätään, tarkastetaan sekä lasketaan liikutut tunnit ja palkitaan voittaja/voittajat.

Kisa käydään ryhmäkilpailuna (Liedon Parman treeniryhmät) sekä yksilökilpailuna.

- Mukana: urheilijat, vanhemmat, sisarukset, valmentajat jne. > kuka vain - iästä riippumatta

- Eniten liikuttuja tunteja kerännyt liikkuja palkitaan (kolme parasta)

 

LOMA LIIKKUEN -JAKSO

- 28.12.15 - 17.01.16 (3 viikkoa)

- Päiväkirjat kerätään ja palautetaan viimeistään 23.01 Maria Valtaselle tai mariavaltanen@gmail.com (liikuntapäiväkirjan muodossa)

MITÄ TÄYTÄN

- Kirjaa ylös kaikki liikunta mitä teet jakson aikana. Liikuntaa on mm. pihaleikit/yleisliikunta, pihatyöt, koiran ulkoilutus, juoksu- ja kävelylenkit, pyöräily esim. kodista kaverille, hyppynaruhyppelyt, aktiivinen venyttely/liikkuvuus jne.

- Liikuntaa ei ole: urheilulliset tietokone- tai konsolipelit, venyttelyasennossa ''oleskelu'', jalkojen tai käsien heiluttelu sohvalla maaten jne.

 

Liikunta on tärkeä osa nuoren kasvua ja kehitystä. Ollaan kakki mukana kannustaen ja edistäen lastemme monipuolista liikkumista treeneissä sekä vapaa-ajalla!

 

 

 

Liitteet